Bluetooth

Steeds meer hoortoestellen hebben de beschikking over een Bluetooth verbinding. Zo niet dan is er een streamer beschikbaar die samenwerkt met het hoortoestel die over deze Bluetooth functie beschikt. De hoortoestellen kunnen via bluetooth draadloos gekoppeld worden aan de (mobiele) telefoon, computer of tablet. Wanneer het hoortoestel via een streamer gekoppeld wordt dan heeft deze veelal ook een functie als afstandsbediening. rnHoortoestellen fungeren zo als draadloze headset voor de telefoon. Ook zijn er universele oplossingen voorhanden die kunnen samenwerken met alle hoortoestellen of CI systemen die de beschikking hebben over een T-stand. De CM-BT2 is daar een voorbeeld van.

Lees verder
Inhoud tekst

Via bluetooth

De meeste mobiele telefoons (en sommige DECT telefoons) hebben de beschikking over Bluetooth. Hiermee kan een draadloze connectie worden gemaakt met de CM-BT2. Via een inductielus om de nek zendt de CM-BT2 de audiosignalen naar de hoortoestellen (in de T-stand). Ook beschikt de CM-BT over een aansluiting voor een stereo oortelefoon. De CM-BT2 kan zo ook worden gebruikt voor de stereo muziek van uw computer of bijvoorbeeld voor het geluid van het navigatiesysteem in de auto.

In de CM-BT2 zit ook een microfoon ingebouwd voor het opvangen van de eigen spraak. Deze wordt weer doorgestuurd naar de mobiele telefoon, zodat ook met dit systeem draadloos kan worden gebeld.

Deze zend- / ontvangsteenheid beschikt over een traploze volume-instelling en biedt de mogelijkheid het klankbeeld te veranderen met de instelling voor hoge en lage tonen.

Eigenschappen:

  • Bluetooth versie 2.1 en Bluetooth Profielen A2DP, HFP, HSP, AVRCP
  • Hoofdtelefooningang
  • Gesprekstijd 3 uur met lus, 13 uur met hoofdtelefoon
  • Laadtijd batterij 3 uur
  • Geen trilfunctie
  • Versterking tot 118 dB
  • Aparte volumeregelaar voor versterking van de lus

Klik hier om de Bluetooth zend-ontvanger in de webshop te bestellen